avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariala pentru credit din 2007
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariala pentru credit din 2007

Buna ziua. In anul 2007 am luat un card de tipul Card Avantaj cu o suma de 2000 de lei din care am cheltuit aproximativ 1500 de lei. Astazi m-am trezit cu o blocare de cont si poprire pentru suma de 4000 de lei, din care 900 de lei reprezinta cheltuielile executorului. Am sunat la banca si mi-au spus ca au incercat eu sa ma contacteze iar in anul 2014 au vandut restanta catre o firma de recuperari de credite. Aceasta firma nu a incercat sa ma contacteze si a apelat la executorul judecatoresc. Ce imi recomandati sa fac?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:20, 28 Mai 2016
Contestație la executare în termen de 15 zile de la data când ați fst înștiințat cu privire la executare. Invocați prescripția și veți câștiga.
Pare sa se fi prescris și o contestație la executare v-ar scăpa de probleme.
Încercați sa redactata bine și sa motivați în fapt și în drept contestatia.
Aveți dreptul de a apela și la avocat și cheltuiala va fi suportata de firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua In 2007 am luat un credit de la BRD. Am platit cca. 1 an de zile. La sf anului 2008 mi s a pus poprire pe salariu pana in 2009 cand am incetat ctr ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont bancar mariustec mariustec Buna ziua..am fost astazi pe la banca si am avut \"surpriza\" sa aflu ca am o poprire de 3200 de lei pusa de un executor judecatoresc..mentionez ca am avut un ... (vezi toată discuția)