avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate bandika

Activitate bandika

Răspuns la discuția reclamatie la politie
nu stiu..si nici macar nu erau amenintari..mai mult l am injurat,ca mi distruge familia
doar odata i am scris ca am facut judo,11 ani,si nu mie e frica de el.el traieste in Germania..de fapt.el de ce se baga sa distruga o familie?
nici una nici alta..doar jigniri si injuraturi..findca mi a luat prietena.,cu care am stat 11 ani,si i faceam toate pftele.cand nu am mai putut,a plecat de la mine.si ma vrea si 1000 euro,daca vand locuinta cu banii cumparati din mostenirea de la mama.
ma scuzati..dar daca nu si retrage plangearea? ce pot pati? ca nu am amenintat cu nimic...
multumesc
buna seara.am avut o prietena,cu care am stat 11 ani..acum 4 luni,ma parasit,si intamplator am aflat ptr cine.l am contactat pe individ,si i am explicat sa ne lase in pace.nimic..sigur,enervandu ma l am si injurat de cateva ori,si i am zis ca nu se va atinge de prietena mea,sa caute pe alta. nu l am amenintat cu nimic.prietena a copiat ce an scris pe un site de socializare,si a facut plangere la politie.si eu am dat o declaratie.ulterior prietena a anuntat ca si retrage plangerea,dar politistul spune ca tot trebuie sa inainteze procurulului... nu inteleg de ce? din moment ce ne am inteles ca o las in pace. la ce sa ma astept? multumesc
Răspuns la discuția Inselaciune pe internet
multumesc
buna ziua.am cunoscut o fata,pe un site de socializare.e din Grecia. i am trimis bani,sa vina in Romania,la mine,asa zicea ca nu are, si i am trimis.acum nu mai dau de ea... ce pot face?bine,eu am gresit ca am mers pe incredere.