avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie la politie

buna seara.am avut o prietena,cu care am stat 11 ani..acum 4 luni,ma parasit,si intamplator am aflat ptr cine.l am contactat pe individ,si i am explicat sa ne lase in pace.nimic..sigur,enervandu ma l am si injurat de cateva ori,si i am zis ca nu se va atinge de prietena mea,sa caute pe alta. nu l am amenintat cu nimic.prietena a copiat ce an scris pe un site de socializare,si a facut plangere la politie.si eu am dat o declaratie.ulterior prietena a anuntat ca si retrage plangerea,dar politistul spune ca tot trebuie sa inainteze procurulului... nu inteleg de ce? din moment ce ne am inteles ca o las in pace. la ce sa ma astept? multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2016
bandika, utilizator
Cel mai recent răspuns: bandika , utilizator 05:31, 22 Aprilie 2016
inainteaza la procuror dosarul asa este procedura... daca si-a retras plangerea o sa ia act de retragere si PROCURORUL dispune clasarea dosarul pentru ca si-a retras plangerea prietena.
multumesc
ma scuzati..dar daca nu si retrage plangearea? ce pot pati? ca nu am amenintat cu nimic...
pentru ce este plangerea amenintare sau loviri?
nici una nici alta..doar jigniri si injuraturi..findca mi a luat prietena.,cu care am stat 11 ani,si i faceam toate pftele.cand nu am mai putut,a plecat de la mine.si ma vrea si 1000 euro,daca vand locuinta cu banii cumparati din mostenirea de la mama.
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2016
bandika, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenintari si injurii dupa divort ISIS2 ISIS2 Divortul s-a pronuntat pe 15.03.2012,minorul din casnicie in varsta acum de 2 ani a ramas la domiciliul mamei custodia fiind comuna. Tatal a facut apel ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)