avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie la politie

buna seara.am avut o prietena,cu care am stat 11 ani..acum 4 luni,ma parasit,si intamplator am aflat ptr cine.l am contactat pe individ,si i am explicat sa ne lase in pace.nimic..sigur,enervandu ma l am si injurat de cateva ori,si i am zis ca nu se va atinge de prietena mea,sa caute pe alta. nu l am amenintat cu nimic.prietena a copiat ce an scris pe un site de socializare,si a facut plangere la politie.si eu am dat o declaratie.ulterior prietena a anuntat ca si retrage plangerea,dar politistul spune ca tot trebuie sa inainteze procurulului... nu inteleg de ce? din moment ce ne am inteles ca o las in pace. la ce sa ma astept? multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2016
bandika, utilizator
Cel mai recent răspuns: bandika , utilizator 05:31, 22 Aprilie 2016
Nu patiti nimic, pentru jigniri cel mult va amendeaza pe contencios administrativ nu pe penal.
doar odata i am scris ca am facut judo,11 ani,si nu mie e frica de el.el traieste in Germania..de fapt.el de ce se baga sa distruga o familie?
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2016
bandika, utilizator
Eu nu inteleg in ce calitate a depus prietena dvs plangere din moment ce inteleg ca amenintarile il vizau pe noul prieten.
nu stiu..si nici macar nu erau amenintari..mai mult l am injurat,ca mi distruge familia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si injurii dupa divort ISIS2 ISIS2 Divortul s-a pronuntat pe 15.03.2012,minorul din casnicie in varsta acum de 2 ani a ramas la domiciliul mamei custodia fiind comuna. Tatal a facut apel ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)