avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune pe internet

buna ziua.am cunoscut o fata,pe un site de socializare.e din Grecia. i am trimis bani,sa vina in Romania,la mine,asa zicea ca nu are, si i am trimis.acum nu mai dau de ea... ce pot face?bine,eu am gresit ca am mers pe incredere.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
bandika, utilizator
Cel mai recent răspuns: bandika , utilizator 14:34, 8 Ianuarie 2016
Va consolati cu gandul ca ati fost victima unei inselaciuni frecvent folosite,este greu de crezut ca o plangere la politie va poate ajuta cu ceva.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatoriile pe internet mateidonea mateidonea Bun gasit Din pacate va deranjez cu o problema foarte dificila, pentru mine, rugandu-va sa-mi oferiti un sfat pentru ca nu stiu foarte bine ce sa fac. Pe ... (vezi toată discuția)
Daca am trimis bani cuiva in tara fara sa il cunosc, am cum sa ii depun plangere ca imi vreau banii inapoi? Crisstinutza Crisstinutza Va rog sa ma ajutati cu un raspuns , cine cunoaste si cine este in masura.Am cunoscut pe cineva pe internet si i am trimis o suma de bani dupa doar cateva zile ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - am trimis coletul dar nu am primit banii. marcu-ella marcu-ella Am pus un produs la vanzare pe olx in valoare de 50 de lei si l-am trimis unei persoane din Galati,prin Posta Romana fara ramburs ,deoarece am vorbit cu ea sa ... (vezi toată discuția)