Am cumparat o masina in anul 2010 si am instrainat o in 2012 dar fara a o radia (este o discutie mai lunga; a fost un abuz de incredere al unui cunoscut). Ideea este ca acum am datorii la ANAF de 63000 de lei dintre care doar 30000 de lei imi apartin. Dupa multe plangeri la parchet, circi de politie etc am aflat unde se afla masina si care au fost propietarii in acesti 4 ani. In prezent am deschis proces cu ANAF ul pt a mi micsora datoria; adica pt a mi plati idoar ce imi apartine, iar restul de bani sa i plateasca ce i in cauza. Ce sanse credeti ca am?
cuin ma pot adresa la administratia financiara daca eu nu mai posed masina si mi a venit impozit de 50000 de milioane si am depus plangere de inselaciune si la politie ca am fost inselat cu masina si masina este si acum pe numele meu ce pot face ??nici masina nu pot sa mi o inapoiez si dator la taxe si impozite????
Am inteles, dar masina este pe numele meu, iar eu nu am semnat niciun contract de vanzare cumparare, primesc amenzi si platesc un impozit care nu mai este al meu; pot fi acuzat de furt daca cum iau masina o duc la politie?
Am de plata d-ului L.P 50.000 de lei din cauza acestor oameni.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 si 2.14 din Regulament
Buna ziua! In anul 2012 detineam un autoturism pe care, ulterior, l-am incredintat unei persoane de incredere ce se ocupa cu vanzarea de automobile, in scopul vanzarii masinii. Odata cu masina, i-am inmanat si documentele aferente (cartea si talonul). Acea persoana a vandut masina fara a ma cauta sa imi dea banii. In momentul cand l-am cautat pt a afla ce s-a intamplat cu masina, el era arestat, cum este si in momentul de fata. In tot acest timp am cautat masina pt ca, fiind pe numele meu, s-au adunat in jur de 50.000 de lei datorii la stat si trebuia sa o gasesc pt a o radia. De vreo 2 zile stiu unde se afla masina. Un avocat m-a sfatuit sa ma duc sa o iau pe platforma sau cu o a doua cheie si sa o duc la politie, dat fiind faptul ca masina inca se afla pe numele meu. Intrebarea mea este daca acest lucru reprezinta un furt deoarece nu doresc sa am probleme legale. Astept un raspuns cat mai curand. Multumesc