avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Problema ANAF - impozit pe masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Problema ANAF - impozit pe masina vanduta

Buna ziua,

Am cumparat o masina in anul 2010 si am instrainat o in 2012 dar fara a o radia (este o discutie mai lunga; a fost un abuz de incredere al unui cunoscut). Ideea este ca acum am datorii la ANAF de 63000 de lei dintre care doar 30000 de lei imi apartin. Dupa multe plangeri la parchet, circi de politie etc am aflat unde se afla masina si care au fost propietarii in acesti 4 ani. In prezent am deschis proces cu ANAF ul pt a mi micsora datoria; adica pt a mi plati idoar ce imi apartine, iar restul de bani sa i plateasca ce i in cauza. Ce sanse credeti ca am?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:39, 2 Februarie 2016
Nu aveți șanse, dvs aveați obligația de a declara înstrăinarea mașinii în termen de 30 de zile de la data încheierii contractului de vânzare-cumpărare. Banii îi puteți recupera numai de la noii proprietari.
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism stef0957 stef0957 am vandut in anul 2003 un autoturism renault 18,unei persoane din Bucuresti si i-am dat acestuia numai talonul masinii, cartea de identitate a autovehiculului ... (vezi toată discuția)
Radiere masina aleunam aleunam Buna ziua. S-a vandut o masina cu contract de vanzare cumparare in iulie 2015. Noii propietari avea obligatia conform legii, ca in 30 de zile sa o transcrie, ... (vezi toată discuția)