avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Buna ziua.
S-a vandut o masina cu contract de vanzare cumparare in iulie 2015. Noii propietari avea obligatia conform legii, ca in 30 de zile sa o transcrie, lucru care nu s-a intamplat.
Daca intre timp au circulat cu masina fara rovinieta, si s-au primit amenzi pentru aceasta, amenda venind la proprietarul care a vandut-o, acesta mai poate radia din circulatia pe baza contractului de vanzare cumparare autovehiculul?
Va multumesc si va doresc o saptamana placuta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 21 Iunie 2016
Cititi aceste articole/discutii :
[ link extern ] /

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto fara transcrierea pe nume SorinG2005 SorinG2005 Buna, Am cumparat o masina din Bucuresti iar eu sunt din Cluj, am vorbit cu propietarul ca pot circula cu masina pe numele lui,dar acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Radiere masina 39187 39187 Buna ziua de aproximativ 2 ani ,am vandut o masina la cineva din alt judet ,dar am uitat sa iau cartea de identitate al masinii.De un an nu mai pot sa iau ... (vezi toată discuția)
Citatie anulare amenda rovigneta snaker445 snaker445 Buna ziua, In octombrie 2013 am vandut masina personala unei persoane din Iasi. La sfarsitul lunii decembrie, acesta a fost prins fara rovigneta. In ... (vezi toată discuția)