avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate mishu24

Activitate mishu24

am si eu o intrebare.. dar chiar nu se poate interziecerea masinilor inmatriculate in Bulgaria ? se pare ca din ce in ce mai mutle persoane au probleme cu aceste rapciuge...si hai sa presupunem ca am accepta lucrul asta dar problema este ca ordinarii aia /firmele de asigurari din BG sunt de nedescris. Cum statul poate accepta ca aceste masini sa provoace asemenea daune in Romania si cand vine vorba de despagubiri acesti impostori se spala de fiecare data pe maini si noi stam sa suferim. Eu de exemplu am de recuperat 14 mii de euro dupa un accident de la asiguratorul bulgar si sincer sa fiu nu stiu cum imi voi mai recupera aceasta suma.Statul roman nu face nimic ca sa ne ajute ! HUA !:((:((
multumesc frumos pentru raspuns.in proces civil o sa ma duc.
Salutare,
Cu un an si cateva luni in urma am fost implicat intr-un accident, unde o masina cu numere de Bulgaria mi-a taiat fata intorcand pe linie dubla continua nemaireusind sa evit impactul m-am rasturnat cu masina.au fost victime care am scapat cu zgarieturi dar masina a fost dauna totala.
Nimeni nu a depus plangere la dosar.Vreau sa precizez ca am fost depistat cu o alcoolemie de 0.80 mg alcool in sange.Intr-un final, dupa cateva luni dosarul s-a incheiat fiind clasat de catre procuror.In momentul in care am ajuns cu actele la reprpezentantii asiguratorului din Bulgaria mi-au spus ca NU ma vor despagubii nici macar cu un leu din cauza alcoolului pe care il aveam.
Valoarea prejudiciului se ridica la aproximativ 14 mii euro.Este normal sa nu mai beneficiez de nici o asigurare/despagubire din partea asiguratorului bulgar in aceste conditii?As aprecia un raspuns :sorry: