avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu masina nr.de BULGARIA.recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu masina nr.de BULGARIA.recuperare prejudiciu

Salutare,
Cu un an si cateva luni in urma am fost implicat intr-un accident, unde o masina cu numere de Bulgaria mi-a taiat fata intorcand pe linie dubla continua nemaireusind sa evit impactul m-am rasturnat cu masina.au fost victime care am scapat cu zgarieturi dar masina a fost dauna totala.
Nimeni nu a depus plangere la dosar.Vreau sa precizez ca am fost depistat cu o alcoolemie de 0.80 mg alcool in sange.Intr-un final, dupa cateva luni dosarul s-a incheiat fiind clasat de catre procuror.In momentul in care am ajuns cu actele la reprpezentantii asiguratorului din Bulgaria mi-au spus ca NU ma vor despagubii nici macar cu un leu din cauza alcoolului pe care il aveam.
Valoarea prejudiciului se ridica la aproximativ 14 mii euro.Este normal sa nu mai beneficiez de nici o asigurare/despagubire din partea asiguratorului bulgar in aceste conditii?As aprecia un raspuns :sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
mishu24, utilizator
Cel mai recent răspuns: mishu24 , utilizator 17:20, 10 Ianuarie 2016
Doar in cadrul unui proces civil, cu posibilitatea sa aveti si dumneavoastra un procent de culpabilitate.
multumesc frumos pentru raspuns.in proces civil o sa ma duc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident implicat cu o persoană băută 6ft.raccoon 6ft.raccoon Bună ziua. Vă cer și eu un sfat în legătură cu o dilemă în care se află unul din prietenii mei. Recent a cauzat un accident rezultat doar cu pagube ... (vezi toată discuția)
Am condus baut la volan Razvan91 Razvan91 mergeam cu mai multi prieteni sa ne distram prin oras politia sa intors dupa mine am calcato si intr`un final am luat un indicator rutier si un gard. am iesit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vatamare corporala grava din culpa sackzitul sackzitul Buna ziua, Acum 10zile am facut un accident rutier (in masina eram eu, sofer, si doi prieteni de ai mei, pasageri), am iesit de pe drum, si m-am rasturnat, ... (vezi toată discuția)