avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate madaluta94

Activitate madaluta94

Da,voi cere audienta la Director. Parintilor mei nu le pot face procura sa semneze contractul deoarece ei imi doneaza bunul,asa mi s-a spus la notar.
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspunsuri. La Directia de Impozite si Taxe Locale,unde mi s-a dat rolul initial gresit,mi s-a spus sa fac cerere tot la ei la registratura pt spargerea rolului,sa anexez certifcatul de casatorie al parintilor,dar durata obtinerii noului rol poate fi de pana la 45 zile.
Eu plec din tara in august,stiti daca se poate obtine in urgenta noul Rol sau cum sa accelerez procedura?

- Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un mesaj nou. Mulțumesc -
Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind copil unic,deci unic mostenitor. Pe actul de proprietate si pe Rol-ul fiscal apare doar mama ca proprietara a apartamentului desi ea e casatorita cu tatal meu inca dinaintea cumpararii apartamentului de la stat.
Pentru donatie trebuie spart Rol-ul fiscal si adaugat si tatal meu cu 50% cota parte si 50% cota parte mama? Sau las Rol-ul nespart doar cu mama cota parte 100%? Ce consecinte ar fi pentru donatie? Ar putea fi revocata de parintele care nu e trecut pe Rol-ul fiscal sau de alta rude gen unchi,veri?
Multumesc.
Madalina
Buna ziua,
Sunt in concubinaj cu cetatean francez si am dubla cetatenie romano franceza,locuim in Franta de multi ani iar copiii nostri minori 11,7 si 3 ani au si ei dubla cetatenie.copiii au locuit de la nastere in Franta.copiii au legaturi familiale puternice si cu familia din Romania ei venind in fiecare an in vacanta aici.

Datorita neintelegerilor cu tatal copiilor am hotarat sa ma intorc in Romania cu copiii la sfarsitul acestui an scolar in luna iulie. As dori sa i introduc legal cu acordul tatalui motivand perioada vacantei de vara la bunici.

As dori sa stiu daca la intorcere in tara cu copiii pot face apel la instantele judecatoresti romanesti pt stabilirea domiciliului definitiv al copiilor in Romania?acest caz este de competenta instantelor romane sau franceze?ce sanse as avea?

Poate judecatorul sa separe fratia ceva de genul copilul de 3 ani cu mama in Romania pe motiv ca e mic si are nevoie de mama iar cei de 11 si 7 ani cu tatal in Franta pe motiv ca au crescut acolo?

Va multumesc pt ajutor.