avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate utilizator9727

Activitate utilizator9727

Multumesc frumos de raspuns, Dl. Popa Gheorghe.

Nu prea imi este clara aceasta mentiune:
"angajatorul îşi poate asuma atribuţiile din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pentru realizarea măsurilor prevăzute de prezenta lege, dacă are capacitatea necesară în domeniu."

In cazul meu eu as fi unicul asociat si administrator (prin contractul de mandat), respectiv nu am angajati propriu-zis in micro-intreprindere, iar activitatea consista in lucru de acasa pe calculator. Nu am vreun fel de expertiza, acreditare sau capacitate cu privire la instructajul SSM si/sau PSI (SU).

In acest caz nu am alta alternativa decat sa apelez la servicii externe pentru SSM? De asemenea, in paragrafele mentionate nu e specificat nimic de PSI (SU). Nu ar fi si acestea necesare pe langa SSM?
Buna ziua. Va deranjez cu o nedumerire. Am inteles ca tot ar fi necesar ca administratorul unei micro-intreprinderi (numit prin Contractul de mandat) sa faca instructajul PSI (SU) daca isi desfasoara activitatea la punctul de lucru sau la sediul social (conform Legii 319/2006). Chiar ar fi nevoie de serviciile PSI pentru asa ceva sau am inteles gresit?
george-neagu a scris:
Nu e o anumita obligatie. Puteti sa aveti oricati, unul sau niciunul. Adica sa aveti sau nu venituri.


N-ar fi considerat faptul ca SRL-ul are activitate dependenta fata de un singur client?
Din ce-am citit in aceasta postare, asta nu ar fi tocmai legal
(www.avocatnet.ro/forum/discu... )
Salut.

As vrea sa-mi infiintez un SRL, doar ca in primul an de la infiintare as avea doar 1 client (1 companie).
Ar fi in regula din punct de vedere legal?
De la infiintare as fi obligat sa am mai multi clienti din primele luni de activitate economica sau cum ar fi cel mai in regula?
In cazul meu ar fi vorba de prestari servicii informatice/pentru activitati de informatica.

Multumesc.


Multumesc mult de raspuns.
Buna ziua. Parintii mei au semnat divortul amiabil pe 08/01/2016 si mama a semnat sa revina la numele ei dinaintea casatoriei. E posibil ca mama mea sa piarda apartamentul avand in vedere ca pe actele apartamentului are numele din casatorie si nu cel dinaintea acesteia (cel la care se va intoarce acum) ?
De la tata ma astept la orice. Ar fi in stare sa ne lase in strada.