avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Posibila pierdere a apartamentului in cazul schimbarii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Posibila pierdere a apartamentului in cazul schimbarii numelui?

Buna ziua. Parintii mei au semnat divortul amiabil pe 08/01/2016 si mama a semnat sa revina la numele ei dinaintea casatoriei. E posibil ca mama mea sa piarda apartamentul avand in vedere ca pe actele apartamentului are numele din casatorie si nu cel dinaintea acesteia (cel la care se va intoarce acum) ?
De la tata ma astept la orice. Ar fi in stare sa ne lase in strada.
Cel mai recent răspuns: utilizator9727 , utilizator 12:18, 9 Ianuarie 2016
Nu are legatura numele cu dreptul de proprietate. Tatal nu poate sa il vanda fara acordul mamei sau fara partaj.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

Multumesc mult de raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort.. Diana19 Diana19 Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: parintii mei sunt casatoriti de 30 de ani.Tata doreste sa vanda ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cu un bun achiziționat în timpul căsătoriei daca nu s-a făcut partajul la divorț cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua! Sunt in următoarea situație: Mama și tatăl meu au divorțat în urma cu 13 ani (pe atunci eu eram minora, aveam 17 ani și am rămas în grija ... (vezi toată discuția)
Legislatie de divort valentina.tomita valentina.tomita Buna ziua, Mama mea este casatorita de 34 de ani cu tatal meu, care de ani de zile cand se imbata face amenintati si certuri de ne stiu toti vecinii (fara ... (vezi toată discuția)