avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate StrutuVlad

Activitate StrutuVlad

Buna seara! As vrea sa aduc in discutie urmatoarea speta:
Am achizitionat impreuna cu sotia , la aprox un an dupa casatorie un apartament , care are ipoteca in favoarea bancii , bineinteles printr-un credit ipotecar.
In acelasi timp, eu am un SRL la care sunt administrator si asociat unic, pentru care , in perioada urmatoare voi contracta un credit de investitii. Exista bineinteles riscul ca aceasta investitie sa nu dea roade iar creditul sa fie neproductiv. Problema pe care o pun in vedere este urmatoarea: in cazul in care acest lucru se intampla, creditul este neproductiv iar firma ajunge sa nu il mai poata plati , cum as putea face ca sotia mea sa fie protejata de acest lucru si sa nu aiba probleme cu creditorii societatii sau ai mei? Cum ar putea deveni proprietar exclusiv a apartamentului si a bunurilor din el? As dori sa facem asta strict doar pt bunuri , iar creditul ipotecar aflat in desfasurare sa fie responsabilitatea amandurora
Multumesc
In alt caz,cazierul meu este curat, deci nu pot fi considerat persoana cu antecedente penale?
Buna ziua!
In anul 2009 am primit din partea procurorului o sanctiune administrativa de700 lei pe care am platit-o
-intrebarea mea ar fi urmatoarea : la cererea organelor de urmarire penala a unei copii a cazierului meu judiciar va aparea aceasta sanctiune avand in vedere ca au trecut mai bine de 5 ani de atunci?