avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sanctiune cu caracter administrativ
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sanctiune cu caracter administrativ

Buna ziua!
In anul 2009 am primit din partea procurorului o sanctiune administrativa de700 lei pe care am platit-o
-intrebarea mea ar fi urmatoarea : la cererea organelor de urmarire penala a unei copii a cazierului meu judiciar va aparea aceasta sanctiune avand in vedere ca au trecut mai bine de 5 ani de atunci?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:17, 15 Ianuarie 2016
Doar amenda administrativa in cazul evaziunii fiscale se trece in cazierul judiciar.
In alt caz,cazierul meu este curat, deci nu pot fi considerat persoana cu antecedente penale?
Amenda administrativa nu constituie antecedent penal.

Amenda administrativa nu se trece in cazierul pe care il scoateti de la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala milles milles buna seara am si eu o problema pe care doresc sa o clarific. am fost urmarit penal din anul 2008 pana in anul 2011 cand s-a comunicat rezolutia ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ContSters146145 ContSters146145 Anul trecut am fost scos de sub urmarirea penala pentru infractiunea de ameninatare si mi s-a aplicat o amenda administrativa de 300 lei. Vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt furt calificat gbyradu gbyradu am si eu o intrebare: sunt cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat: acum un an am fost cercetat pentru un alt furt din supermarket , iar ... (vezi toată discuția)