avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate romanya123

Activitate romanya123

Multumesc pentru raspunsuri, totusi mai astept cateva pareri.

Tot mi se pare putin abuziv din simplul fact ca nu e sters marcajul, e prea deplasata amenda aia.

@cyan
Marcajul lipseste pe o parte din cauza ca au facut lucrari la drum, au mai adaugat o banda.
Probabil ca am sa platesc amenda, prea multe batai de cap sa merg in instanta, totusi am incredere in simtul meu civic si sunt sigur de faptul ca nu meritam amenda, un avertisment ar fi fost indeajuns.
In cursul zilei de ieri seara am traversat pe o trecere de pietoni marcat cu linii, cand politia m-a oprit si mi-a completat un proces verbal cum ca as fi trecut printr-un loc nepermis. Atunci am aflat ca acea trecere a fost mutata dar liniile si marcajul pe asfalt au ramas acolo.
Cei care sunt din Cluj, cunosc trecerea de pe str. Campului fix langa noul sensul giratoriu.

Intrebarea ar fi daca as avea sanse sa castig la judecatorie, prin urmare sa mi se stearga si amenda.
Nu mi se pare moral si normal sa dai amenzi daca nici nu ai sters marcajul, stiu ca marcajele rutiere nu tin de politie, ei doar aplica legea uneori chiar abuziv as spune.

Atasez si o poza, mentionez ca am trecut dinspre partea cealalta inspre partea in care am si facut poza.
[ link extern ]

Multumesc!
Răspuns la discuția lmpacare parti prin despagubire
Cazul s-a rezolvat aproape in totalitate, nu ne-am mai inteles amiabil si am ajuns la judecatorie unde am castigat procesul.
Buna ziua!
Am fost lovit de catre o persoana in fata unui club(cu pumnul). Persoana respectiva ma tot suna sa nu depun plangere ca el nu vrea dosar penal, amenzi, despagubiri, taxe juridice etc. Am fost la IML si am primit un certificat medico legal cu 9 zile de ingrijiri medicale si doresc doar sa-mi plateasca despagubirile.
Sunt nelamurit! Unde trebuie sa mergem ca sa semnam actele pentru impacare? Ajunge sa mergem la notar ca el sa vina cu banii si sa semnam ceva cum ca am primit banii si nu mai avem nici o obligatie fata de celalalt? In cazul in care el refuza impacarea amiabila, eu cat timp am pentru a depune plangere impotriva lui?

Multumesc anticipat!