Buna ziua!
Am fost lovit de catre o persoana in fata unui club(cu pumnul). Persoana respectiva ma tot suna sa nu depun plangere ca el nu vrea dosar penal, amenzi, despagubiri, taxe juridice etc. Am fost la IML si am primit un certificat medico legal cu 9 zile de ingrijiri medicale si doresc doar sa-mi plateasca despagubirile.
Sunt nelamurit! Unde trebuie sa mergem ca sa semnam actele pentru impacare? Ajunge sa mergem la notar ca el sa vina cu banii si sa semnam ceva cum ca am primit banii si nu mai avem nici o obligatie fata de celalalt? In cazul in care el refuza impacarea amiabila, eu cat timp am pentru a depune plangere impotriva lui?
In cazul acesta, infractiunea de loviri sau alte violente se urmareste la plangere prealabila, termenul pt depunerea ei fiind de 3 luni de cand a avut loc incidentul. Impacarea pe care doriti sa o incheiati nu inlatura raspunderea penala in cazul de fata; daca doriti totusi sa va recuperati doar prejudiciului, adresati-va notarului.
Vatamare corporala
radu_i
Aseara am vrut sa merg intr-un club cu prietena.. ajuns aproape de locatie, am parcat regulamentar.. dintr-un BMW X6 s-a dat jos un smecher mare si gras (cu ... (vezi toată discuția)