Hotararea am primit-o in data de 19 august 2016. Executarea silita in cat timp se demareaza? Intreb care este termenul legal de achitare a acestor cheltuieli pentru ca momentan nu am acesti bani, nici sursa de venit nu pentru ca intentionez sa nu platesc. Multumesc!
Am pierdut un proces si trebuie sa platesc chetuieli de judecata partii adverse in valoare de 1200 lei. As dori sa intreb care este termenul legal de achitare a cheltuielilor. In hotararea judecatoreasca nu se specifica niciun termen, nici modalitatea de plata. Multumesc!
Exista vreo lege prin care angajatorul este obligat ca la incehierea contractului de munca sa plateasca zilele de concediu de odihna neefectuate, raportate la perioada lucrata?
Buna ziua,
In 2 Decembrie 2015 mi s-a incheiat contractul de munca. La data respectiva aveam 2 zile de concediu de odihna neefectuat aferent perioadei lucrate, care nu mi-au fost platite. As dori sa va intreb ce sanse sunt ca sa-mi fie platite aceste zile avand in vedere ca, contractul de munca s-a incheiat si eventual cui pot sa ma adresez pentru solutionare.
Multumesc!
Buna ziua,
In data de 26 Nov. 2015 am facut o sesizare prin e-mail catre ITM Bucuresti in care semnalam anumite nereguli de la locul de munca. Nici pana astazi nu am primit un raspuns oficial din partea acestei institutii fie ca este unul pozitiv sau negativ. As dori sa intreb care este termenul legal in care aceasta institutie trebuie sa-mi raspunda si in baza carei legi. Va multumesc,