Buna ziua,
In data de 26 Nov. 2015 am facut o sesizare prin e-mail catre ITM Bucuresti in care semnalam anumite nereguli de la locul de munca. Nici pana astazi nu am primit un raspuns oficial din partea acestei institutii fie ca este unul pozitiv sau negativ. As dori sa intreb care este termenul legal in care aceasta institutie trebuie sa-mi raspunda si in baza carei legi. Va multumesc,
Potrivit OG 27/2002, alin.1 al art.8, termenul de raspuns este de 30 de zile de la data inregistrarii petititiei dvs.
Art.9 din actul normativ citat mentioneazaca, in situaţia în care aspectele sesizate prin petitie necesita o cercetare mai amanuntita, conducatorul autorităţii sau institutiei publice poate prelungi termenul prevăzut la art. 8 cu cel mult 15 zile.
In speta, mergeti la sediul ITM-ului la Compartimentul Informatii si Relatii cu Publicul si verificati daca posta nu a remis raspunsul la petitia dvs motivand ca nu v-ati prezentat s-o ridicati sau intrati in audienta la conducerea ITM-ului , in zilele miercui - joi,orele 13.00 - 15.00