avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Termen legal raspuns ITM
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Termen legal raspuns ITM

Buna ziua,
In data de 26 Nov. 2015 am facut o sesizare prin e-mail catre ITM Bucuresti in care semnalam anumite nereguli de la locul de munca. Nici pana astazi nu am primit un raspuns oficial din partea acestei institutii fie ca este unul pozitiv sau negativ. As dori sa intreb care este termenul legal in care aceasta institutie trebuie sa-mi raspunda si in baza carei legi. Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 17 Ianuarie 2016
Potrivit OG 27/2002, alin.1 al art.8, termenul de raspuns este de 30 de zile de la data inregistrarii petititiei dvs.

Art.9 din actul normativ citat mentioneazaca, in situaţia în care aspectele sesizate prin petitie necesita o cercetare mai amanuntita, conducatorul autorităţii sau institutiei publice poate prelungi termenul prevăzut la art. 8 cu cel mult 15 zile.

In speta, mergeti la sediul ITM-ului la Compartimentul Informatii si Relatii cu Publicul si verificati daca posta nu a remis raspunsul la petitia dvs motivand ca nu v-ati prezentat s-o ridicati sau intrati in audienta la conducerea ITM-ului , in zilele miercui - joi,orele 13.00 - 15.00
Este vorba de zile 30 calendaristice sau zile lucratoare?
Este vorba despre zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna mihaiiuliarodica mihaiiuliarodica Am lucrat la o firma-lucrator commercial-timp in care nu am beneficiat de C.O,si nici banii pe concediu aferenti,deoarece lucram 2 zile tura inversa cu ,colega ... (vezi toată discuția)
Raspuns in termen legal audiente PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA as dori sa stiu care este termenul legal in care trebuie sa se raspunda solicitarilor din cadrul audientelor la primar si viceprimar si temeiul legal in care ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la primarie ion.escu ion.escu Va salut! Am depus la primarie o cerere la registratura, am numar de inregistrare. Care este perioada de timp dupa care legal trebuie sa primesc raspuns, de ... (vezi toată discuția)