avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen legal achitare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Termen legal achitare cheltuieli de judecata

Am pierdut un proces si trebuie sa platesc chetuieli de judecata partii adverse in valoare de 1200 lei. As dori sa intreb care este termenul legal de achitare a cheltuielilor. In hotararea judecatoreasca nu se specifica niciun termen, nici modalitatea de plata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anandreea , utilizator 17:04, 4 Septembrie 2016
Cheltuielile de judecată se plătesc de bunăvoie, în caz contrar putând să fiți executată silit. Puteți solicita creditorului un cont pentru plata cheltuielilor.
Plătiți rapid ca sa nu va execute silit.
Mai plătiți și executorul dacă demarează executarea silita.

Puteți trimite banii prin mandat poștal.
Hotararea am primit-o in data de 19 august 2016. Executarea silita in cat timp se demareaza? Intreb care este termenul legal de achitare a acestor cheltuieli pentru ca momentan nu am acesti bani, nici sursa de venit nu pentru ca intentionez sa nu platesc. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2016
Anandreea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata achitare soranacn29 soranacn29 Buna ziua, am pierdut un proces legat de pensia de intretinere cu tatal meu si sunt obligata la plata cheltuielilor de judecata. Cum se pot achita aceste ... (vezi toată discuția)
Procedura achitarii cheltuielilor de judecata ContSters268881 ContSters268881 Doresc sa stiu care este procedura prin care se achita cheltuielile de judecata. Precizez ca am pierdut un proces civil si trebuie sa achit partii adverse ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata esalonat dedeya89 dedeya89 Buna ziua, In urma unui proces civil am fost obligata la plata unor cheltuieli de judecata in valoare de 1200 lei, nefiind specificat in sentinta in ce mod ... (vezi toată discuția)