avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters378881

Activitate ContSters378881

Răspuns la discuția succesiune
Precizez ca nu o pot incadra ca eroare materiala, pt ca este greseala noastra la redactare, la calculator!!! Offf!
Discuție succesiune
Buna seara. Am avut un proces de succesiune, eu fiind reclamanta, am castigat, insa cine a transcris la calculator tranzactia a gresit o parcela adica in loc de 2 ha si 2000 mp(cum este real pe titlu de propietate) a trecut doar 2000mp, iar noi cei implicati nu am observat decat atunci cand a venit hotararea judecatoreasca. VA rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac in continuare. Cu respect Maria Oprea.
Multumesc din suflet pt raspuns.
Buna seara. Va rog sa îmi explicati ce înseamnă "cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare". Îmi respinge cererea ca nefondata, dar cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare....cand pot face apel, cand primesc scris rezultatul acasa, sau pot oricând? Eu am vazut rezultatul pe portal just. Va rog sa mă ajutati ca sa nu treacă cele 30 de zile fără sa fac apel. Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția TICHETE MASA- SANATATE
Am primit raspuns ca nefondat de la Curtea de Apel Bucuresti. Se mai poate merge cu dosarele si la Inalta Curte de Casatie? putem deschide din nou actiunea tinand cont ca doar sase angajati au pierdut din toti? ne-a dat solutia pe scurt ca nefondat poate ca sindicatul nu a pus toate actele necesare-n dosarele noastre...
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... Sindicatul Sanitas din Spitalul de Urgenta Alexandria a dat in judecata Spitalul pt tichetele de masa. Din aproximativ o mie de angajati au castigat toti, mai putin sase persoane printre care si eu. La Judecatoria Alexadria s-a pierdut ca''nefondat'', dar cu recurs in termen de 10 zile si mai scrie ca'' se admite si in parte''...La Curtea de Apel Bucuresti scrie la solutia pe scurt: ''Hotarare- Respinge apelul ca nefondat - Definitiva''(in data de 29.09.2019), dar apare data ultimei modificari in noiembrie anul trecut si ''Stadiu procesual - Apel''. In situatia data ce se poate face? mai exista o portita de scapare ca noi cei care am pierdut sa mergem la Inalta Curte de Casatie fiecare cu dosarul sau?
Va multumesc anticipat!