avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna seara. Am avut un proces de succesiune, eu fiind reclamanta, am castigat, insa cine a transcris la calculator tranzactia a gresit o parcela adica in loc de 2 ha si 2000 mp(cum este real pe titlu de propietate) a trecut doar 2000mp, iar noi cei implicati nu am observat decat atunci cand a venit hotararea judecatoreasca. VA rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac in continuare. Cu respect Maria Oprea.
Cel mai recent răspuns: ContSters378881 , utilizator 21:21, 8 Iunie 2017
Precizez ca nu o pot incadra ca eroare materiala, pt ca este greseala noastra la redactare, la calculator!!! Offf!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala AFANFANA AFANFANA Intre mostenituri unui autor a avut loc o tranzctie in fata unui complet de judecata ,dupa ce sa pronuntat instanta si cand a fost primita hotararea sa ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor, calcul suprafata. Adriana68 Adriana68 Recent, in urma decesului tatalui meu am primit 1/3 din bunurile acestuia, calculate in baza unui titlu de proprietate al bunicului . Pe titlu este trecuta ... (vezi toată discuția)