avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare eroare materiala

Intre mostenituri unui autor a avut loc o tranzctie in fata unui complet de judecata ,dupa ce sa pronuntat instanta si cand a fost primita hotararea sa observat o greseala in tranzactie si anume :
O parcela de teren in suprafata de 3900mp a fost impartita gresit si anume cand sa insumat impartirea am observat ca suprafata impartita fiecarui indreptatit este mai mare decat suprafata existenta in T.P.
Noi am cazut de acord ca unul din mostenitori(care este de acord) sa nu primeasca parte din acea suprafata si cu aceasta se rezolva ,
Se poate rezolva prin indreptare materiala??
Cel mai recent răspuns: AFANFANA , utilizator 20:37, 29 Martie 2013
Incercati prin cerere de indreptarea erorii materiale , desi nu prea merge pentru ca nu este eroarea instantei , cred ca mai bine solicitati anularea tranzactiei . Puteti face oricand o alta tranzactie chiar notariala.
Alti bani alta marsavie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)
Succesiune titlul proprietate intabulat carte funciara rusluiza11 rusluiza11 sa facut succesiunea pe titlul de proprietate sa intabulat carte funciara dar numarul top este gresit si suprafata este mai mica conform procesului verbal sa ... (vezi toată discuția)
Ce s-a intamplat la dosar si ce e de facut mai departe? vida vida Buna ziua! Cine ma poate lamuri ce s-a intamplat la dosar si ce e de facut mai departe? In 4 februarie a.c. eu fiica ( avand procura) am depus in numele ... (vezi toată discuția)