avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce inseamna \"cu drept de apel in 30 de zile de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce inseamna "cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare"

Buna seara. Va rog sa îmi explicati ce înseamnă "cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare". Îmi respinge cererea ca nefondata, dar cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare....cand pot face apel, cand primesc scris rezultatul acasa, sau pot oricând? Eu am vazut rezultatul pe portal just. Va rog sa mă ajutati ca sa nu treacă cele 30 de zile fără sa fac apel. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:33, 11 Aprilie 2017
Veţi primi acasă sentinţa, în plic, cu ştampila poştei pe ea.După ce primiţi plicul, aveţi la dispoziţie 30 de zile să faceţi apel.
Chiar daca ati vazut pe Portalul instantei, solutia, o sa vi se comunice in scris. Si de la data primirii hotararii aveti la dispozitie 30 de zile sa faceti apel.
Multumesc din suflet pt raspuns.
Termenul de apel este de 30 zile si curge de la comunicare(data postei) termenul curge pe zile libere adica,nu se ia in calcul ziua in care incepe sa curga si ziua in care se implineste termenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel mioara54 mioara54 Buna ziua.Puteti sa mi spuneti ce inseamna:Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Apelul se face in termen de 30 zile de cand s a dat sentinta,sau de cand ... (vezi toată discuția)
Cerere de apel tribunal taie taie Buna dimineata, In data de 08.10.2015(data postei) am primit raspuns de la Tribunalul Bucuresti pentru procesul judecat in data de 21.09.2015. In ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)