avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters379280

Activitate ContSters379280

Răspuns la discuția Contract de comodat
Nu mi-am dat seama sa va intreb de la inceput si nu stiu daca adresez intrebarea cui intrebuie: ce coduri CAEN as putea sa scriu la activitatile secundare din actul constitutiv al unui cabinet somatologic? Am scris cod CAEN principal 862,clasa 8623 dar nu ma descurc cu codurile secundare.
Imi cer scuze daca nu am adresat intrebarea la sectiunea potrivita
Răspuns la discuția Contract de comodat
Va multumesc mult pentru promptitudine si va doresc o zi excelenta!
Buna seara,
As dori sa stiu niste lucruri despre care nu sunt lamurita pana in prezent si anume:
1) contractul de comodat este obligatoriu sa fie inregistrat la notar? In conditiile in care vreau sa pun sediul firmei acasa trebuie sa fac acest contract cu parintii?
2) creste impozitul apartamentului daca pun sediul firmei acasa,iar punctul de lucru la o clinica medicala?
3) cheltuielile cu utilitatile vor creste si vor fi platite ca si persoana juridica?
4) va fi posibil ca si firma sotului sa fie trecuta cu sediul in acelasi apartament ca si mine,iar punctul de lucru in alta parte?
Multumesc anticipat
Buna seara,
As avea niste intrebari la care am primit diferite raspunsuri si nu sunt lamurita:
1) ca firma in domeniul medical sunt sau nu platitor de TVA? (acum umblu dupa acte si mi s-a spus ca nu am optiunea de a fi platitor pentru ca intru automat intr-o alta categorie sau ca nu se merita pentru ca nu voi avea profit peste 60.000 euro)
2) ca atare,pot sa deduc sau nu cheltuielile pentru aparatura din cabinet?
Multumesc anticipat