avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate vasilicahutuv

Activitate vasilicahutuv

Discuție Despre pensii
Cât mi se va face pensia de la 1 septembrie 2019 daca am următorul punctaj: 67312
Bună ziua!Mă numesc Vasilica sunt din Făgăraș, am depus dosarul de pensie în 16.11.2018la limita de vârstă am o pensie de:741lei de cand amiest la pensie am lucrat în continuare (mentionez că sunt îngrijitoare la o grădiniță) eu am sesizat conducerea grădiniței că vreau să lucrez in continuare deoarece nu mă descurc cu pensia că e mică si dacă lucrez vă mai creste.Vreau să vă întreb mai am voie să lucrez in continuare, si care este legea care îmi permite? Mai mentionez că consiliul de adimistratie a grădiniței a fost deacord ca să lucrez.
Bună dimineața.mă numesc Vasilica sunt pensionară,după aproape 34de ani vechime în câmpul muncii (mentionez am iesit la pensie la limita de vârstă, sunt născută la 16.12.1957 si am stadiul complet de cotizare tot timpul am lucrat cu normă întreagă) si am pensia de;741lei,de aceea lucrez in continuare pentru că nu mă pot descurca cu acești bani să pot trăi decent,de aceea vă întreb pot lua si pensie si salar în același timp?
Bună seara! Mă numesc Vasilica sunt pensionară la limita de vârstă cu o vechime în câmpul muncii de 33ani 9luni si 18zile din care 29de ani am lucrat la o grădiniță cu proogram prelungit cu normă întreagă si am o pensie de 741 lei. Din această cauză pentru că nu mă pot descurca cu pensia lucrez in continuare. Vreau să vă întreb am dreptul să lucrez in continuare si să iau si pensie?
Discuție Despre pensii
Ma numesc Vasilica sunt din Fagaras Jud Brasov,am iesit la pensie,anul trecut in 16 noembrie (eu fiind nascuta la data de:16.12.1957) la limita de varsta cu o vechime de 33ani,9 luni si 15 zile, toti anii am lucrat cu norma intreaga din acesti ani 29de ani am lucrat ca ingrijitoare la gradinita si am o pensie de:741lei si pentru ca nu ma pot descurca cu aceasta pensie lucrez in continuare cat mai am voie sa lucrez si sa iau si pensie?
Discuție Despre pensii
Daca verisoara mea e născută la data de 29.08.1958 când se poate pensiona?
Discuție Despre pensii
Daca verisoara mea e născută la 29.08.1958 când se poate pensiona?
Discuție Despre pensii
1)Cum se calculează pensia ?
2) Lucrez la o grădiniță cu program prelungit, dacă îmi depun dosarul de pensionare in; 16 noiembrie, mai am dreptul să lucrez până la sfârșitul anului școlar?
Răspuns la discuția Despre pensie
Da încă lucrez sunt îngrijitoare la Grădinița cu orar prelungit Albinuța Făgăraș Judetul Brașov,aici lucrez din luna octombrie 1989
Răspuns la discuția Despre pensie
Când trebuie să depun dosarul de pensionare si ce trebuie să am la dosar?