Buna ziua,
Sunt angajata pe perioada nedeterminata si in mai 2014 am intrat in concediu crestere copil cu plata indemnizatie pentru 1 an, dupa care in aprilie 2015 am continuiat cu concediu crestere copil fara plata pentru un an de zile. In martie 2016 am intrat iar in concediu crestere copil cu plata indemnizatie pentru 2 ani de zile ca urmare a unei noi nasteri. Intrebarea mea e daca acum la sfarsitul celor doi ani de concediu crestere copil cu plata indemnizatie as putea sa mai iau iar inca un an concediu fara plata pentru interese personale sau care ar fi conditiile pentru a putea lua inca un an fara plata?
Pe data de 15 martie 2016 am nascut pentru a doua oara 2 fetite pentru care vreau sa intocmesc dosarul pentru concediu crestere copil si indemnizatie.
Mentionez ca pe 21 Mai 2014 am nascut prima oara un baiat pentru care am optat pentru varianta de concediu şi indemnizaţie pâna la vârsta de 1 an dupa care am prelungit cu inca un an concediu crestere copil fara indemnizatie, concediu care a luat sfarsit in acest an pe data de 21.04.2016. Pentru a putea beneficia de concediu crestere copil si indemnizatie pentru cea de-a doua nastere cu gemene in continuarea primului , de la data de 21.04.2016 sau de la data nasterii in sine 15.03.2016 , tinand cont ca se suprapun aceste perioade, ce pasi ar trebui sa urmez, ce acte imi sunt necesare pentru depunerea dosarului, care ar trebui sa fie data corecta de incepere concediu, si care este data limita depunerii dosarului?