avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Renata30

Activitate Renata30

Buna ziua,

Am fost la notar si din pacate niciunul, nu vrea sa ma ajute fara contractul casei.
Daca am acest certificat tot trebuie sa fac succesiunea in termen de 12 luni? sau este suficient acel certificat?
As vrea sa angajaz un avocat, dar din pacate nu stiu pe cine. Nu am domiciliul in strainatate, lucrez pe vas dar trebuie sa plec curand si imi va fii super greu sa ma ocup de tot.

Multumesc frumos,
Buna seara am si eu o situatie mai complicata, tatal meu a murit acum cateva luni, eu nu eram in tara, asa ca a fost imormantat de catre un "var", problema este ca acel var a furat actele la casa, am facut plangere la politie si am recuperat chelile apartamentului si o parte din acte, dar dansul sustine ca contractul casei nu il are. Eu sunt unicul mostenitor si unica fica, am certificatul de deces si toate actele lui, dar fara contractul casei nu pot incepe cu declaratia de succesiune. Ma puteti ajuta va rog?
Chiar nu mai stiu ce sa fac.
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Scoaterea din spatiu
Buna ziua,
Nu si-a schimbat CI sunt sigura, nu are cum, de expirat nu încă. Este o persoana destul de periculoasa, si de aceea vroiam sa il scot, sa intamplat sa imi apara la usa far motiv, si daca afla ca are dreptul sa stea la mine si eu nu am ce sa ii fac va profita numai ca sa imi faca rau. Nu stiu daca intelegeti situatia. Daca sti ca e o persoana ok NU IMI BATEAM CAPUL. Dar pt siguranta mea as fi vrut sa fac ceva. Multumesc pentru raspuns :)
Buna ziua,

Acum câțiva ani am decis sa ii fac buletinul prietenului meu care locuia la mine, nu am dat o declarație sau ceva de genul la politie, pur si simplu am venit cu actele la politie si i-am făcut buletinul. Tin sa precizez ca nu este trecut in contractul imobilului. La politie eu nu am prezentat niciun act de identitate sau ceva, a fost prezentat doar contractul apartamentului certificatul lui de naștere si vechiul buletin. Din motive personale as vrea sa nu mai figureze cu buletinul la adresa mea, ce as pute sa fac?

Am uitat sa menționez ca nu mai locuiește aici de mai bine de 2 ani

Multumesc anticipat