avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate solidmag3

Activitate solidmag3

Răspuns la discuția Permis anulat sau suspendat?
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Mai am o intrebare daca se poate... a trecut o luna si de la data cand a aparut solutia pe portal just si nu mi-a venit inca nimic acasa si peste doua zile trebuie sa plec din oras. Unde as putea merge eu pentru hotarare?
Răspuns la discuția Permis anulat sau suspendat?
Multumesc pentru ajutor.

Daca e anulat dupa cat timp pot sa fac iara scoala de soferi?
Buna seara.
Am avut anul trecut un accident cu permisul suspendat.
Acuma o luna am avut procesul si nu sa pomenit nimic de permis, nu mi-a venit nici o decizie acasa. Am aflat de pe net solutia aici e linkul => [ link extern ] .

Si nu stiu ce sa intamplat cu permisul meu e anulat sau suspendat in continuare?
Va multmuesc anticipat.
Buna ziua.

Am facut un accident fara victime cu permisul suspendat si cred ca asta e soluția:

10.10.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: C2
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 2 Cod penal, coroborat cu art. 61 alin.4 lit. C Cod penal, cu aplicarea art. 375 cpp şi art. 396 alin. 10 cpp condamnă pe inculpatul: - .... – la pedeapsa de 1400 lei amendă ( echivalentul a 140 zile amendă, în valoare de 10 lei pentru fiecare zi), pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumul public fără permis de conducere. Atrage atenţia inculpatului asupra prev. art. 63 alin.1 şi 3 Noul Cod penal, potrivit cărora în caz de neexecutare a amenzii cu rea credinţă, zilele amendă neexecutate se înlocuiesc cu închisoarea, ca şi asupra prevederilor art. 64 Noul Cod penal privind executarea pedepsei amenzii prin prestarea de muncă neremunerată în folosul comunităţii. În baza art. 274 CP obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat în sumă de 700 lei. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată azi 10.10.2016 în şedinţa publică.
Document: Hotarâre 184/2016 10.10.2016

Si vreau sa intreb ce inseamna aceasta hotarare si ce se intampla cu permisul meu?
Răspuns la discuția Accident rutier fara victime
Va multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Accident rutier fara victime
Deci ar trebuii sa ma consult si sa imi iau avocat cat mai repede inainte sa ma cheme in instanta?
Buna ziua.

In noiembrie 2015 am avut un accident rutier fara victime doar cu pagube materiale. Permisul imi era suspendat pentru 3 luni si am avut si alcool in sange probabil peste 0,80. Inca nu am fost chemat in instanta si as vrea sa intreb ce se poate intampla cu permisul meu se va suspenda pe o perioada mai multa se va anula definitiv? Pedeapsa cu suspendare stiu sigur ca o sa primesc, risc sa primesc si cu executare?

Multumesc anticipat.