avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier fara victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier fara victime

Buna ziua.

In noiembrie 2015 am avut un accident rutier fara victime doar cu pagube materiale. Permisul imi era suspendat pentru 3 luni si am avut si alcool in sange probabil peste 0,80. Inca nu am fost chemat in instanta si as vrea sa intreb ce se poate intampla cu permisul meu se va suspenda pe o perioada mai multa se va anula definitiv? Pedeapsa cu suspendare stiu sigur ca o sa primesc, risc sa primesc si cu executare?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: solidmag3 , utilizator 12:01, 28 Ianuarie 2016
De principiu o pedeapsa cu suspendare ar fi suficienta dar am văzut cazuri și cu executare cum aveți dvs.
Condamnări la prima instanta.
Nu am urmărit ce s-a întâmplat mai departe.

Poate reușiți sa va apărați bine și sa scăpați de trimiterea în judecata.
Deci ar trebuii sa ma consult si sa imi iau avocat cat mai repede inainte sa ma cheme in instanta?
Nu vad sa primiti cu executare, in cazul suspedarii executarii pedepsei sub supraveghere, permisul se anuleaza.
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Alcolemie 0.61 mg in aerul respirat mar008 mar008 Aseara am fost oprit de politia rutiera, miau gasit in aerul respirat 0.61mg. am fost dus la spital si mi-au recoltat probe biologice. acum astept raspunsul. ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)