avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat sau suspendat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat sau suspendat?

Buna seara.
Am avut anul trecut un accident cu permisul suspendat.
Acuma o luna am avut procesul si nu sa pomenit nimic de permis, nu mi-a venit nici o decizie acasa. Am aflat de pe net solutia aici e linkul => [ link extern ] .

Si nu stiu ce sa intamplat cu permisul meu e anulat sau suspendat in continuare?
Va multmuesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2016
solidmag3, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 12:20, 19 Noiembrie 2016
Buna seara.
Ai primit amenda penala si permisul este anulat.
Ar fi trebuit sa primesti hotararea judecatoreasca acasa.
In urma hotararii definitive permisul se anuleaza.
Multumesc pentru ajutor.

Daca e anulat dupa cat timp pot sa fac iara scoala de soferi?
Dupa 6 luni de la executare puteti sustine examen pentru un nou permis, nu trebuie sa mai faceti scoala.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Mai am o intrebare daca se poate... a trecut o luna si de la data cand a aparut solutia pe portal just si nu mi-a venit inca nimic acasa si peste doua zile trebuie sa plec din oras. Unde as putea merge eu pentru hotarare?

Alte discuții în legătură

Permis conducere alcool danilaslo danilaslo buna seara ! in octombrie 2012 am avut un accident de circulatie fara victime omenesti, eram sofer si m\'am izbit intr\'un stalp . Proprietarul gardului unde ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa dau examen scoala de soferi cristikitara cristikitara am fost condamnat pt alcool la 8 luni cu suspendare cu hotarare definitiva pe 28 mai 2007,acum ma agit ca un nebun sa-mi anuleze permisul pt. ca politia inca ... (vezi toată discuția)
Penal Marius Petruț Marius Petruț Bună seara! Am fost prins seara trecută conducând un autoturism circa 300m fără a poseda permis de conducere și mi-sa întocmit dosar penal, acesta fiind ... (vezi toată discuția)