avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate carmen5400

Activitate carmen5400

Răspuns la discuția AJUTOR ! SITUATIE INCURCATA !
DA OK . Aici ati punctat bine : " inca " . Vor pierde si cele doua camere este vorba numai de ceva timp . habar nu aveti cu ce ne confruntam acolo . multumesc totusi , am inteles .
tot atit de bine pot cere servitute pe la un vecin . sunt obligat sa le dau voie sa treaca pe la mine ? pe la vecin ar avea exact ac. conditii .
ok multumesc
In urma unei executari silite , piritii au ramas cu doua camere din imobil , dar TOT terenul care inconjoara casa este al meu . Eu nu vreau sa le acord servitute , acestia au posibilitatea de a cere unui vecin , adica mai au variante de servitute . Le pot interzice accesul pe terenul meu catre intrarea in casa ?
Răspuns la discuția SE POATE CESIONA CREANTA ?
va multumesc . nu am cont
In urma uneu proces civil am de incasat 42.000 lei ca drept de folosinta . Pot ceda aceasta creanta fiicei mele ca mai departe sa execute cum crede de cuviinta ?
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
da ok multumesc , se descurca el ...
verisorul a facut ceva afaecri cu o firma cit a locuit aici . nu a avut sediu aici . noi cind am trimis la judecatorie din cite ne aducem aminte am spus ca nu a avut domiciliul aici sau nu mai stiu ce am spus ani de zile inurma , cert este ca nu a mai venit nimic nici hotarire , nimic pina la somatioa de executare . verisorul s a intors la el acasa acum dar nu il cauta nimeni acolo ....somatia a venit de doua ori , prima data acum citeva luni .dar nu il cauta de pe cnp ??
nu . nu a avut mutatie nimic
Buna seara . Am o problema va rog sa ma lamuriti .
in anul 2006 a locuit la noi un verisor , numai citeva luni . Acesta a avut ceva afaceri cu o firma din alta localitate . La un miment dat verisorul s-a mutat dar dupa o bucata de timp a venit la noi o citatie chemare in judecata , un proces civil cu firma respectiva . Noi am facut o adresa catre judecatorie si am arata ca acest domn nu locuieste aici , si nuci nu a locuit cu forme legale , in concluzie nu au motove sa ne deranjeze pe noi . Un tim nu am mai primt nimic pina acum citeva zile cind ne-am pomenit cu o somatie de executare silita pe numee verisorului , la adresa noastra . Am studiat si am descoperit ca firma s-a judecat cu varul pe adresa asta cu toate ca nu mai locuieste aici de ani de zile , habar nu mai avem de el . Cum se poatae asa ceva ? Se judeca la o adresa la care nu alocuit niciodata un om ? Si acum primim noi somatii pe numele lui . Ce sa facem ? Dar varul ce poate face in acesta situatie ? Habar nu a vaut de proces nefiind citat la adresa lui .