avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters380047

Activitate ContSters380047

Răspuns la discuția Nereguli contractare prima casa

Am demarat achizitionarea unui apartament in sibiu prin programul prima casa de la un dezvoltator din sibiu.am incheiat un precontract de vanzare cumparare la notar.. am platit catre vanzator si cei 5 la suta(2000 euro pret apartament 39000 euro...(prcontract incheiat in data de 30.10.2015 si prelungit cu aceleas clauze in 17.12.2015) am obtinut toate aprobarile inclusiv de la fondul de garantare si amplatit toate taxele catre fond...si banca asigurari..etc. in data de 27 ianuarie trebuia semnat contractul final.....vanzatorul(dezvoltatorul) refuza semnarea pe motiv ca diferenta de curs del adata incheierii atecontractului si contractul final nu este inclusa in pret.Cu toate ca nu rezulta di antecontract acest lucru am fost de acord sa-i achit acesta suma circa 3500 ron... dar spune ca nu are cadrul legal sa-mi incasese.cere anularea antecontractului incerea altuia si reluarea procedurilor..ce ma sfatuiti sa fac?am ajuns la capul rabdari si la fundul sacului.. Cu stima

scuze greselile dar de ieri nu am dormit si nu am mancat nimic....
Am demarat achizitionarea unui apartament in sibiu prin programul prima casa de la un dezvoltator din sibiu.am incheiat un precontract de vanzare cumparare la notar.. am platit catre vanzator si cei 5 la suta(2000 euro pret apartament 39000 euro...(prcontract incheiat in data de 30.10.2015 si prelungit cu aceleas clauze in 17.12.2015) am obtinut toate aprobarile inclusiv de la fondul de garantare si amplatit toate taxele catre fond...si banca asigurari..etc. in data de 27 ianuarie trebuia semnat contractul final.....vanzatorul(dezvoltatorul) refuza semnarea pe motiv ca diferenta de curs del adata incheierii atecontractului si contractul final nu este inclusa in pret.Cu toate ca nu rezulta di antecontract acest lucru am fost de acord sa-i achit acesta suma circa 3500 ron... dar spune ca nu are cadrul legal sa-mi incasese.cere anularea antecontractului incerea altuia si reluarea procedurilor..ce ma sfatuiti sa fac?am ajuns la capul rabdari si la fundul sacului.. Cu stima
in data de 30 octombrie 2015 am demarat obtinerea unui credit ,,prima casa'' am incheiat un antecontract cu vanzatorul(dezvoltatorul in loc sibiu)platindui acstuia suma de 5 la suta din pretul apartamentului.contractul afost aprobat de catre fondul de garantare urmand sa semnez contractul final la notar in data de 27 ianuarie 2015.M-am prezentat la notar impreuna cu reprezentantul banci si vanzatorul dar acesta nu vrea sa semneze contractul pe motiv ca trebuie sa mai platesc diferenta de curs 30.10.2015...27.01.2016(cu toate ca nu asta rezulta din precontract) am fost de acord sa platesc si aceasta suma dar spune ca nu poate sa o incaseze legal de la mine... si vrea sa reiau toata procedura sa anules precontractul si sa fac atul nou.....cum sa prodez?