avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar prima casa

in data de 30 octombrie 2015 am demarat obtinerea unui credit ,,prima casa'' am incheiat un antecontract cu vanzatorul(dezvoltatorul in loc sibiu)platindui acstuia suma de 5 la suta din pretul apartamentului.contractul afost aprobat de catre fondul de garantare urmand sa semnez contractul final la notar in data de 27 ianuarie 2015.M-am prezentat la notar impreuna cu reprezentantul banci si vanzatorul dar acesta nu vrea sa semneze contractul pe motiv ca trebuie sa mai platesc diferenta de curs 30.10.2015...27.01.2016(cu toate ca nu asta rezulta din precontract) am fost de acord sa platesc si aceasta suma dar spune ca nu poate sa o incaseze legal de la mine... si vrea sa reiau toata procedura sa anules precontractul si sa fac atul nou.....cum sa prodez?
Il notificati pentru daune, depinde ce spune concret contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli contractare prima casa ContSters380047 ContSters380047 Am demarat achizitionarea unui apartament in sibiu prin programul prima casa de la un dezvoltator din sibiu.am incheiat un precontract de vanzare cumparare la ... (vezi toată discuția)
Precontract apartament catalin71 catalin71 Buna ziua ! Am semnat un precontract la un apartament urmand ca la o data ulterioara cand achit diferenta proprietarul sa semneze contractul final. Acesta ... (vezi toată discuția)
Contract rezervare apartament nou ramo80 ramo80 Buna ziua, Am semnat un contract de rezervare pentru un apartament nou. Am stabilit cu dezvoltatorul sa semnam antecontractul in data de 26 iunie 2015, ... (vezi toată discuția)