Buna ziua! Un suplinitor poate beneficia de concediu prenatal? Mentionez ca am avut ore in doua scoli, in una din scoli eram pe orele titularului, pe data de 13 martie mi am luat concediu medical in ambele scoli (2 saptamani)adica pana pe 26 martie,dupa care am mi.am luat concediu prenatal de pe 27.03 pana pe 31.03(indumand 5zile)dupa care de pe 1.04-30.04 (insumamd 30.de.zile)titulara dintr.o scoala s.a intors la scoala cu data de 14 martie.(dupa ce eu am bagat concediu medical,urmat de prenatal.Eu pot beneficia de prenatal (de banii pe prenatal) daca am fost prof suplinitor si titulara s.a intors dupa ce eu deja bagsem aceste concedii? Sau nu o sa mai fiu platita pt ca titulara s.a intors la post? Multumesc anticipat pt.eventualele raspunsuri!
Buna ziua! Un suplinitor poate beneficia de concediu prenatal? Mentionez ca am avut ore in doua scoli, in una din scoli eram pe orele titularului, pe data de 13 martie mi am luat concediu medical in ambele scoli (2 saptamani)adica pana pe 26 martie,dupa care am mi.am luat concediu prenatal de pe 27.03 pana pe 31.03(indumand 5zile)dupa care de pe 1.04-30.04 (insumamd 30.de.zile)titulara dintr.o scoala s.a intors la scoala cu data de 14 martie.(dupa ce eu am bagat concediu medical,urmat de prenatal.Eu pot beneficia de prenatal (de banii pe prenatal) daca am fost prof suplinitor si titulara s.a intors dupa ce eu deja bagsem aceste concedii? Sau nu o sa mai fiu platita pt ca titulara s.a intors la post? Multumesc anticipat pt.eventualele raspunsuri!
m avut un accident rutier, o fetita mi.a sarit in fata pe trcerea de pietoni , nu a avut nimic fetita grav , at mi s.a luat permisul suspendat , am condus cu permisul suspendat si am fost prinsa, in momentul acela mi s.a luat permisul . La o perioada de 3 luni fost prinsa conducand iar cu permisul suspendat, asta fiind a doua oara. In urma acestor cazuri, la prima abatere mi s.a anulat permisul, a fost anulat, cazul s.a clasat. Precizez ca a doua abatere, cand am fost prinsa cu permisul suspendat s.a intamplat in alt oras, orasul natal si aici am primit o pedeapsa de 6 luni cu suspendare si 2 ani incercare, aceasta pronuntare a fost pe data de 31 ianuarie 2015. Am fost sa imi scot cazierul , deoarece vreau sa dau iar de permis si inca nu am putut sa.l ridic ot ca mi.au zis ca am niste probleme. Intrebarea mea ar fi: Pot sa mai dau de permis in aceste conditii? Dupa faptele savarsite, pot redobandi permisul? Nu stiu exact exact ce o sa imi apara pe cazier. Astept un raspuns. Multumesc anticipat!