avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate petruta91

Activitate petruta91

buna seara. am o maree nelamurire, acum ma aflu in CCC cu primul copil ce are 1 an si 4 luni. acum am aflat ca sunt insarcinata. In mod normal concediul meu s-ar termina in septembrie 2018 si eu ar trebuie sa nasc in septembrie-octombrie 2018 bebe2. Cum se va face calculul? 85% din CCC1?
Daca cumva revin la munca de la 1 februarie cu PFA pt 5-6 luni se va imparti suma la 12 sau doar la lunile lucrate?
va multumesc!
Bună ziua. Ma confrunt cu o problema maree. Eu am PFA asistent medical și am înțeles ca trebuie transformat în PFI. Ce acte sunt necesare?
Și care este legea conform căreia este pusa adresa pe un PFA/PFI? Pt ca la sectorul 2 ma obliga sa pun adresa spitalului cu care voi colabora. Este legal acest lucru? Fiind persoana fizica independenta nu ar trebui sa pot colabora cu mai multe instituții fiind pe adresa mea?? Va mulțumesc.
buna dimineata. inca o intrebare: 1) din partea carei institutii voi primi banii pentru concediu maternal si CCC? adica eu cu spitalul am contract de colaborare, dar nu e nici o clauza conform careia sunt obligati sa-mi plateasca CCC.
2) ce acte sunt necesare pentru a depunde dosarul pentru CCC?
va multumesc mult!
Data exacta nu o stiu, pentru ca nu am nici macar o luna de sarcina... intre 1 septembrie-15 octombrie..
Buna. am contract de colaborare intre mine ca PFA si un spital de stat ca asistenta medicala. se zvoneste ca nu as avea dreptul la concediu maternal si automat nici la Concediu crestere copil. mentionez faptul ca am 10 luni de cand sunt angajata, si am platit la stat impozitul si asigurarea medicala.
1) am dreptul la concediu maternal si CCC in aceste conditii?
2) trebuie sa platesc ceva in plus pentru a beneficia de acestea?

doar ce am ramas insarcinata, si vreau sa stiu daca pot ramane cu pfa sau trebuie sa ma angajez. va multumesc anticipat