singurul in viata dintre fratii tatalui meu, Dobre, trecut in titlul de proprietate, a vrut ca tot terenul sa fie pe numele lui, drept pentru care urmasii fratelui tatalui meu, Ion-decedat, trecut in titlul de proprietate, acestia fiind Vasile si Eleonora, au renuntat prin declaratie la notariat la drepturile lor, eu la fel, iar fratele meu s-a prezentat in fata altui notar si a renuntat, in asa fel incat singurul ramas si care a mostenit totul a fost unchiul meu Dobre. Numai ca in acel birou notarial, s-a incheiat si succesiunea totala pentru averea tatalui meu, cu toate ca eu nu invocasem in declaratia mea de renuntare decat numai titlul de proprietate pe care erau trecuti tatal meu Constantin, si fratii lui Dobre si Ion.
sunt Marian.
tatal meu Constantin este decedat.
bunicul meu Petre este decedat si in urma dezbaterii succesiunii a fost emis titlul de proprietate asupra unui teren agricol mare pe care sunt trecuti cei 3 copii ai lui, printre care si tatal meu Constantin.
am renuntat la drepturile de proprietate care imi revin in urma decesului tatalui meu Constantin, drepturi pe care le avea conform titlului de proprietate emis dupa dezbatere succesiunii la decesul bunicului meu Petre.
INTREBARE:
aceasta declaratie de renuntare duce automat la renuntarea la toata averea tatalui meu Constantin sau numai a drepturilor din acel titlu de proprietate?