avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se poate retrage un dosar de pensionare inainte de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se poate retrage un dosar de pensionare inainte de emiterea deciziei? ...

Se poate retrage un dosar de pensionare inainte de emiterea deciziei? Care este procedura si cat dureaza?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:03, 20 Noiembrie 2024
Legea 360/2023
Art.89
(5) Cererea de pensionare, depusă conform prevederilor alin. (2) sau (4), poate fi retrasă la solicitarea titularului, a reprezentantului legal ori a mandatarului desemnat prin procură specială, până la emiterea deciziei de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la pensia de boala de gradul iii pambor pambor am depus dosarul pentru pensia de boala gradulII in luna iunie,inca nu am primit decizie de la Casa de Pensii,incepind cu luna septembrie vreau sa reiau ... (vezi toată discuția)
Vă rog să îmi spuneți cum să procedez corect, deoarece am ... ion_daniela ion_daniela Vă rog să îmi spuneți cum să procedez corect, deoarece am depus dosar de pensionare pe data de 26.10.2020 și doresc să îl retrag. Aștept emiterea ... (vezi toată discuția)
Referitor la aplicarea legii nr. 142/2016 TomescuNicolae TomescuNicolae Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de dispozitiile Legii nr. 142/2016 in cazul in care am depus dosarul de pensionare anticipata partiala in ... (vezi toată discuția)