avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vă rog să îmi spuneți cum să procedez corect, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vă rog să îmi spuneți cum să procedez corect, deoarece am ...

Vă rog să îmi spuneți cum să procedez corect, deoarece am depus dosar de pensionare pe data de 26.10.2020 și doresc să îl retrag. Aștept emiterea deciziei de pensionare (m-ar interesa să aflu cuantumul pensiei), sau merg să retrag dosarul înaintea emiterii deciziei?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ion_daniela , utilizator 12:45, 9 Noiembrie 2020
Legea 263/2010
Art.103
(4) Cererea de pensionare, depusă conform prevederilor alin. (2) sau (3), poate fi retrasă de persoana care a depus-o, până la emiterea deciziei de pensionare

Art.106
.(3) În termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului.

Mergeti pe 106(3)
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. situatie: tatal meu primeste decizia de pensionare ... soniq20 soniq20 Buna ziua. Situatie: tatal meu primeste decizia de pensionare anticipata in ianuarie 2020 dar renunta la pensie si lucreaza in continuare. Peste un an decide ... (vezi toată discuția)
Noua lege de pensionare judit2000 judit2000 Buna ziua. Am depus cererea mea pentru pensionare anticipata la sfarsitul lunii mai. Nu am primit inca decizia.Sunt nascuta in anul 1956 si am 39 de ani ... (vezi toată discuția)
Termen emitere decizie de pensie claravoda claravoda buna ziua, care ar fi termenul de lucru ptr un dosar -pensie de boala,care este depus la casa de pensii pana la emiterea deciziei finale va rog? (vezi toată discuția)