avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Renuntare cerere pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Renuntare cerere pensionare

Buna ziua!
Vă rog să-mi spuneți daca este posibil să renunt la cererea mea depusă pentru pensionare la limită de varstă, cu mențiunea că beneficiez de grupă.
Precizez că, decizia de pensionare nu a fost emisă încă.
Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: sburlea corina , utilizator 11:21, 31 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 360/2023
Art.89
(5) Cererea de pensionare, depusă conform prevederilor alin. (2) sau (4), poate fi retrasă la solicitarea titularului, a reprezentantului legal ori a mandatarului desemnat prin procură specială, până la emiterea deciziei de pensionare.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate retrage un dosar de pensionare inainte de emiterea deciziei? ... bocca61 bocca61 Se poate retrage un dosar de pensionare inainte de emiterea deciziei? Care este procedura si cat dureaza? (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare mariyokko mariyokko Buna seara ! Va rog sa aveti amabilitatea si disponibilitatea de a lamuri in urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla daca......? Tarzan2012 Tarzan2012 Azi dimineata uitandu-ma la stiri,am vazut cum procurorii DNA doresc sa-l bage la inchisoare pe fostul premier Adrian Nastase. Nu doresc sa dezbatem aici ... (vezi toată discuția)