avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Activitate MIMmih

Activitate MIMmih

Buna ziua, poate un avocat sa reprezinte in cadrul aceluiasi dosar penal inculpatul - persoana fizica, cat si inculpatul - persoana juridica - srl in care inculpatul persoana fizica are calitate de administrator. Astfel, firma X e inclupat, aceasta firma il are administrator pe Y, care la randul lui e inculpat in cadrul aceluiasi dosar penal. Se doreste acord de recunoastere a vinovatiei si ambii sa fie reprezentati de acelasi avocat.
Multumesc anticipat
Bună ziua, procurorul prin ordonanță mi-a dat drept de circulație 30 de zile. Trebuie sa ma duc la Brigada Rutiera sa iau o dovada în acest sens pt a putea circula? Pot sa circula numai în baza acestei ordonanțe? Mulțumesc anticipat
Buna ziua, In situatia in care in urma unui control rutier RAR s-a constatat ca masina are nr. sasiu neconform cu cel din acte, s-a deschis dosar penal pt savarsirea art. 334 CP, masina a ramas pe marginea drumului, nu e sigilata. Nu am drept de circulatie, dar pot sa o ridic pe platforma si sa o duc la tara? Multumesc anticipat.
Bună ziua, cum sa as putea sa procedez în cazul în care am primit o înștiințare de la primărie ca pe strada unde am un magazin vor face în următoarele 2 săptămâni lucrări de modernizare. Îmi cer sa închid magazinul. Cum procedez? Dacă închid magazinul 2 săptămâni de unde îmi mai recuperez pierderile suferite? Ii pot refuza, pot sa le cer anticipat despăgubiri?
Va mulțumesc anticipat
Pe o imputernicire avocatiala pot fi 2 avocati?
Mulțumesc
Se poate emite un raport de inspectie fiscala pentru o firma radiata?
Si daca da, va prelua administratorul/asociatul acea obligatie fiscala? Multumesc
Buna ziua,
As nevoie sa obtin un certificat de cazier fiscal. Intrebarea este, unde trebuie sa ma adresez cu o asemenea cerere?
Mentionez ca la adresa de domiciliu (judetul Giurgiu) nu detin imobile, terenuri, alte bunuri, ci detin un imobil in Bucuresti.
Buna seara.
Anul acesta as dori sa sustin examenul de admitere la SNG cat si pe cel de admitere la INM. Daca voi fi admisa la SNG si, apoi, la INM ,pot sa renunt la functia de grefier fara a fi nevoie sa platesc indemnizatia de cursant si cheltuielile de scolarizare?Va multumesc anticipat.