Bună ziua, cum sa as putea sa procedez în cazul în care am primit o înștiințare de la primărie ca pe strada unde am un magazin vor face în următoarele 2 săptămâni lucrări de modernizare. Îmi cer sa închid magazinul. Cum procedez? Dacă închid magazinul 2 săptămâni de unde îmi mai recuperez pierderile suferite? Ii pot refuza, pot sa le cer anticipat despăgubiri?
Va mulțumesc anticipat
Nu va achita nimeni anticipat nimic ,eventual încercați după sa faceți un calcul realist al sumei pierdute bazat pe media încasărilor din ultimele luni și discutați cu un av pt a vedea ce șanse ar avea un proces în instanta..(personal nu vad șanse dar poate găsiți colegi cu alte opinii)De ce va solicita sa închideți ,nu e posibil traficul nici.pietonal,nu puteți vinde online sau sa primiți comenzile și sa livrați marfa etc.?
mrays99
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie sa aveti o perspectiva mai larga ... orasul nu poate sa stea pe loc pentru ca x sau y are un magazin, cu atat mai mult cu cat teama asfaltarii este una aprig discutata (daca nu asfalteaza, de ce nu asfalteaza, cand asfalteaza, incep altii ca de ce asfalteaza) ... sa ziceti mersi ca nu va suspenda sau anuleaza autorizatiile de functionare.
Va dau un exemplu mai cunoscut....cand s-a reabilitat centrul orasului Oradea toti comerciantii au sarit ca arsi ca ce o sa faca ei 6 luni - 1 an cat dureaza respectivele lucrari.
Acum, dupa ce centrul orasului a fost schimbat la fata si numarul de turisti incepe sa creasca, mai ales in centrul orasului, comerciantii isi freaca mainile pentru ca stiu ca a fost un efort la inceput, dar la final a meritat...apropos, pentru cine nu a vizitat centrul Oradei, ar trebui sa o faca, este un exemplu despre cum trebuie sa procedeze si alte orase (ex. nu sunt locuitor al acestui oras).
Incercati sa ganditi si din perspectiva asta....dupa ce se asfalteaza, poate accesul o sa fie mai accesibil la magazinul dvs., si toata lumea mai multumita.