Va multumesc de raspuns.Nu, eu nu am parte din mostenire e vorba de un sfert mama si restul bunica care la randul ei a decedat dar nu s-a facut si succesiunea dupa ea.
Buna ziua. Am avut un credit de nevoi personale in valoare de 25000 lei in noiembrie 2011 si am ramas restant in decembrie 2012 cand am fost concediat.Pe langa acest credit in lei mai sunt si coplatitor la creditul mamei mele in franci elvetieni in valoare de 9000 franci care la randul lui a fost executat silit acum 2 ani si mamaei mele i s-a pus poprire pe salariu iar mie mi-au fost blocat conturile deoarece nu am nici un venit si nu mi s-a putut pune poprire pe salariu. Eu as vrea sa stiu la ce sa ma astept in privinta executarii silite la creditul meu in conditiile in care locuiesc cu mama intr-un imobil mostenire (cu succesiune partiala), nu am nici un venit (si nici nu am avut de la concedierea din 2012)? Singurele bunuri care pot fi executate sunt ceva electrocasnice din casa care sunt ale mamei. Ar putea sa ramana fara ele? La ce as putea sa ma astept?
Am incheiat in data de 28.01.2016 o polita casco cu continuitate pentru o masina mai veche de 10 ani. Autoturismul este din 2005.La incheierea politei brokerul mi-a facut o oferta mai convenabila decat ce am avut inainte, am semnat contractul si mi s-a comunicat ca intra in vigoare de la semnare.
A doua zi 29.01.2016 ma suna si imi zice ca unul din sefii nu mai este de acord cu ce am semnat si vrea sa imi anuleze polita sau sa mai platesc inca un sfert de polita suplimentar.Intrebarea mea este daca imi poate anula polita fara aprobarea mea? se pot razgandi de pe o zi pe alta chiar daca ma semnat un contract si am achitat prima transa trimestriala? in cazul in care imi anuleaza contractul eu pierd continuitatea si atunci cine imi plateste daunele? ms anticipat