avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate irina petre

Activitate irina petre

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc mult..din pacate nu detin aceste informatii din pacate.., am doar adresa unde locuieste.... Si se va face referire la minimul pe economie nu? O seara buna!
As dori sa stiu daca tatal copilului meu( nu am fost casatoriti ) locuind in Anglia, cerand custodia comuna si pensie alimentara , se poate face referire la salariul lui actual din Anglia sau minimul pe economie din Romania, eu si copilul( 6 ani) suntem in Romania
Buna seara!

Detinem un certificat de mostenitor(din 1967) cu drept de intabulare in cartea funciara pe numele bunicii decedate si sotule ei(decedat) in care mostenesc o casa ( pamantul era colectivizat), vrem sa stim daca a mostenit casa, are dreptul si la pamant..casa intre timp a fost vanduta, daca cerem intabularea in cartea funciara se revendica si dreptul terenului agricol tot (sau se imparte) ....exista o hotarare judecatoreasca la custea de arges bunica fiind data in judecata pt ca a vandut casa..Mai tarziu in 2002 cand s-au impartit loturile de pamant ne-a fost trimis si un Titlu de proprietate pt teren agricol (4 hectare si 800) pe numele a 4 fratii din care si bunica noastranu stim ce cuprinde, ar putea sa ne ajute? noi suntem fiica, respectic nepotii mostenitoarei .

Multumim!