Multumesc mult..din pacate nu detin aceste informatii din pacate.., am doar adresa unde locuieste.... Si se va face referire la minimul pe economie nu? O seara buna!
As dori sa stiu daca tatal copilului meu( nu am fost casatoriti ) locuind in Anglia, cerand custodia comuna si pensie alimentara , se poate face referire la salariul lui actual din Anglia sau minimul pe economie din Romania, eu si copilul( 6 ani) suntem in Romania
Detinem un certificat de mostenitor(din 1967) cu drept de intabulare in cartea funciara pe numele bunicii decedate si sotule ei(decedat) in care mostenesc o casa ( pamantul era colectivizat), vrem sa stim daca a mostenit casa, are dreptul si la pamant..casa intre timp a fost vanduta, daca cerem intabularea in cartea funciara se revendica si dreptul terenului agricol tot (sau se imparte) ....exista o hotarare judecatoreasca la custea de arges bunica fiind data in judecata pt ca a vandut casa..Mai tarziu in 2002 cand s-au impartit loturile de pamant ne-a fost trimis si un Titlu de proprietate pt teren agricol (4 hectare si 800) pe numele a 4 fratii din care si bunica noastranu stim ce cuprinde, ar putea sa ne ajute? noi suntem fiica, respectic nepotii mostenitoarei .