avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

As dori sa stiu daca tatal copilului meu( nu am fost casatoriti ) locuind in Anglia, cerand custodia comuna si pensie alimentara , se poate face referire la salariul lui actual din Anglia sau minimul pe economie din Romania, eu si copilul( 6 ani) suntem in Romania
Cel mai recent răspuns: irina petre , utilizator 23:42, 24 Ianuarie 2019
Buna seara,
Puteti sa faceti referire la venitul lui din Marea Britanie daca puteti dovedi acel venit sau daca stiti exact unde lucreaza.
Multumesc mult..din pacate nu detin aceste informatii din pacate.., am doar adresa unde locuieste.... Si se va face referire la minimul pe economie nu? O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie întreținere minori Adriana State Adriana State Întrucât nu pot dovedi ca tatăl copiilor, obligat la plata pensiei de întreținere a doi minori, lucrează de 6 ani in Anglia, sunt nevoită a acept o ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi si urmari Liliana80 Liliana80 Buna ziua Am si eu 2 nelămuriri, 1.Daca parintii sunt decăzuți din drepturile părintești si minorul ramane la părinții mamei, mai are ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara SANDRA35 SANDRA35 Buna ziua, Ma numesc Sandra si in urma cu un an am divortat de fostul sot ..divort in urma caruia copilul nostru minor a ramas la tatal ei prin acordul comun ... (vezi toată discuția)