avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,

După 11 ani m.am întors cu copilul meu în România. Tatăl ei încă lucrează Si trăiește în UK. Îmi puteti spune va rog cum ar trebui sa procedez pentru lua pensie alimentara pentru copil? Se calculează la veniturile din România sau din UK. Am fost cu tatăl ei 14 ani dar nu am fost căsătoriti. Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:39, 24 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca stiti locul de munca al tatalui in UK va adresati instantei in Romania si solicitati stabilirea pensiei in functie de venitul din UK
Daca nu stiti unde lucreaza, se va stabili, tot pe cale judecatorerasca, pensia in functie de venitul minim pe economie in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Laurkaaa Laurkaaa Buna seara. Am un baiat de 11 ani pe care il cresc singura, tatal este plecat la munca in Anglia. As vrea sa il dau in judecata pentru pensia alimentara la ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului corina achim corina achim Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: am un copil de un an si 4 luni care este pe numele tatalui lui.eu nu sunt casatorita cu tatal copilului si nici nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alina stoican alina stoican Am un copil de 2 ani, nascut in Spania. Despartindu-ma de tatal copilului , doresc sa obtin incredintarea copilului si pensia alimentara. Tatal copilului ... (vezi toată discuția)