avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie întreținere minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie întreținere minori

Întrucât nu pot dovedi ca tatăl copiilor, obligat la plata pensiei de întreținere a doi minori, lucrează de 6 ani in Anglia, sunt nevoită a acept o pensie alimentara raportată la venitul minim pe economie al României, ceea ce este o mare nedreptate, atâta timp cat veniturile tatălui sunt cu totul altele decat cele certificate printr-o adeverință eliberată fara ca acesta sa fie intrebat din ce traieste de atatia ani cu venituri "0" sau fara venituri.
Caror autorități ar trebui sa ma adresez, care sa ma ajute in aceasta nedreptate, in care se afla sigur si alți parinti.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:51, 28 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Stiti unde locuieste?
Incercati la ambasada Marii Britanii sa solicitati optinerea de date despre locul lui de munca din Marea Britanie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara irina petre irina petre As dori sa stiu daca tatal copilului meu( nu am fost casatoriti ) locuind in Anglia, cerand custodia comuna si pensie alimentara , se poate face referire la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara aleboghie aleboghie Buna ziua! Numele meu este Chelba Ioana Maria si doresc sa va prezint urmatoarea situatie : In urma cu aproximativ 7 ani am divortat de sotul meu, obtinand ... (vezi toată discuția)
Stabilirea pensiei alimentare a minorului nuky nuky fetita mea are 7 ani,sunt divortata cu sentinta definitiva si irevocabila,din 2008,sotul meu cetatean roman cu rezidenta britanica(la fel ca mine si fetita)a ... (vezi toată discuția)