avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate cu un act de mostenitor antecedent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate cu un act de mostenitor antecedent

Buna seara!

Detinem un certificat de mostenitor(din 1967) cu drept de intabulare in cartea funciara pe numele bunicii decedate si sotule ei(decedat) in care mostenesc o casa ( pamantul era colectivizat), vrem sa stim daca a mostenit casa, are dreptul si la pamant..casa intre timp a fost vanduta, daca cerem intabularea in cartea funciara se revendica si dreptul terenului agricol tot (sau se imparte) ....exista o hotarare judecatoreasca la custea de arges bunica fiind data in judecata pt ca a vandut casa..Mai tarziu in 2002 cand s-au impartit loturile de pamant ne-a fost trimis si un Titlu de proprietate pt teren agricol (4 hectare si 800) pe numele a 4 fratii din care si bunica noastranu stim ce cuprinde, ar putea sa ne ajute? noi suntem fiica, respectic nepotii mostenitoarei .

Multumim!

Alte discuții în legătură

Succesiune vali_ned vali_ned Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speta mea. Bunica mea doreste sa ne vanda 8 hectare de pamant mie si fratelui meu, cate 4 ha de fiecare. Mama ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate Alex.Bot Alex.Bot Povestea este in felul urmator: Bunicul meu, decedat, a detinut 2 hectare de teren (impartite in mai multe parcele), dintre care au fost vanduti 7 ari, ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren extravilan vasile2020 vasile2020 Printre altele in mostenirea de la bunici am si un titlu de proprietate cu citeva hectare de teren extravilan si as dori sa vind aproape un hectar ,cum pot ... (vezi toată discuția)