Am 62 ani si sunt pensionar pe caz de boala gradul II.Pot sa cumpar vechime in munca avand in vedere ca la implinirea varstei de 65 de ani o sa am o vechime in munca de 34 ani,pot sa cumpar acest an pana la 35 ani.
Sunt medic radiolog la spital , cu spor de condiții periculoase de 20 %(risc radiologic). Prestez si activitate la /pentr CPU chiar dacă nu sunt angajat la aceasta secție .
Spitalul refuza sa îmi dea pe lângă sporul de 20 % și sporul de 50 % pentru munca prestata la secția CPU
Sunt medic radiolog la spital , cu spor de condiții periculoase de 20 %(risc radiologic). Prestez si activitate la CPU chiar dacă nu sunt angajat la aceasta secție .
Spitalul refuza sa-îmi dea pe lângă sporul de 20 % și sporul de 50 % pentru munca prestata la secția CPU.
Lucrez din 01.05.1974 si pana in prezent in invatamant ca :
- pedagog (diploma bacalaureat) in perioada 01.05.1974- 01.09.1978 - 4 ani si 4 luni
- mastru instructor (diploma scoala de maistri 1986) in perioada 01.09.1978 -prezent
In data de 01.05.2014 trebuia sa trec in transa de vechime in invatamant de peste 40 ani conform legii 63/2011,dar mi s-a spus ca nu-mi poate acorda o transe superioara de vechime deoarece nu imi poate lua in calcul cei 4 ani si 4 luni cand am fost pedagog deoarece functia de pedagog nu este compatibila cu cea de maistru instructor si am ramas tot in transa de vechime de 35-40 ani .Este corect sau nu ? Eu consider ca si cei 4 ani si 4 luni sunt tot vechime lucrata in invatamant . Precizez ca am in prezent spor de vechime de 25 % din 01.09.1994