Am plătit sa avem interfon la bloc! Acum vecinii pun un bidon cu apa ca sa stea usa deschisa! Mai mult am fost amenințati cu bătaia daca mai închidem usa! Legal putem face ceva?
E trecuta cota indiviza in contract! Nu se pune problema sa renunțe! E de cinci ani acolo doar ca eu nu mi-am bătut capul cu asta ca nu m-am atins de zmeura lui pana cand nu s-a atins copilul! Iar eu vreau sa știu care e legislația daca are sau nu dreptul sa faca asta! Adică nu poți pune ispita la nasul copilului si sa-i spui ca nu e voie! Vreau sa știu cum sa acționez legal ca sa o scoată de acolo ca mereu sunt discuții! Si acum e mic dar cand va iesi singur afara se pot întâmpla multe.. Ma puteți ajuta cu demersul legal in aceasta situație? Multumesc!
Stam la bloc si avem cota indiviza din spațiul din jurul blocului!Aici un vecin a plantat zmeura si caiși; de aici marele scandal; copiii se duc si iau, mănâncă mai dau si pe jos, etc Nu se mai termina gălăgia ca ei au plantat si o îngrijesc si noi doar venim la luat... etc! Vreau sa știu daca am vreun drept sau o pot obliga cumva sa-si mute plantația!Va multumesc!
Desi am citit discutiile pe acest subiect, tot nu m-am lamurit! Concediul de crestere copil reprezinta si vechime in specialitate, adica unui angajat in invatamant i se ia in considerare pentru obtinerea gradelor didactice sau nu? Ce lege se aplica?